Patronunu satırla 12'ye böldü ormana attı Patronunu satırla 12'ye böldü ormana attı
Edinilen bilgiye göre, 6 yıldır Bursa Adliyesi'nde zabıt katibesi olarak görev yapan evli ve 1 çocuk annesi Tülay Böyük, geçtiğimiz günlerde baş ağrısı şikayeti üzerine hastaneye gitti. Böyük, geçen hafta tekrar hastaneye giderek tomografi çektirdi. Ertesi gün raporlarını Devlet Hastanesi'ndeki bir doktora gösteren Böyük'ün beyin kanaması geçirdiği tespit edilince, hemen yoğun bakıma alındı. Fakat durumu ciddiyetini koruyan Tülay Böyük, bir süre sonra da Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Günlerdir tedavi gören genç katibe ölüm kalım savaşına yenik düştü.
Genç katibenin vasiyetini yerine getiren yakınları organlarının bağışlanmasına karar verdi. Böyük'ün kalbi, karaciğeri, böbrekleri ve korneaları nakil bekleyen hastalara umut oldu. Böyük'ün ani ölümü, başta sevenleri olmak üzere adliye personelini yasa boğdu. Başta başsavcı olmak üzere herkes Tıp Fakültesi Hastanesi'ne akın etti.
10 yaşında bir oğlu bulunan Böyük için yarın adliye önünde tören düzenlenecek. Ortabağlar Mahallesi'ndeki Hayırseverler Camii'ndeki cenaze namazının ardından Böyük'ün naaşının Turan Köy Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim