Başkan Cemil Tugay'dan Şehir Hastanesi eleştirisi Başkan Cemil Tugay'dan Şehir Hastanesi eleştirisi
İzmir Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımında forma giyen Haktan Özünver, "İlk olarak 3 sene önce üniversitelerde gerçekleştirilen Sosyal projeler kapsamında çerçevesinde bir vakıf basketbol takımında çocuklara eğitim verdim. Çok eğlenceli ve güzel bir aktivite oldu. BESYO öğrencileri diğer fakülteler için antrenörlük yapıyorlar. Ben de geçmişteki kariyerimi ön plana atarak bir takım çalıştırmak istedim. Yoğun antrenmanlarımdan ötürü ilk bir arkadaşım ile birlikte takım çalıştırdık.
Arkadaşımın yanında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Erkek Basketbol takımında yardımcı antrenörlük yaptım. Hocalarımdan olumlu mesajlar aldım. Daha sonra bana Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Bayan Basketbol takımını kurabileceğimi söylediler. Gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra takımı kurduk. Bayan basketbol takımımız 2. Lig'de başarılı bir şekilde maçlarımızı tamamladı. Önümüzdeki yıl aynı takımımızla 1. Lig'te müsabakalarımıza devam edeceğiz. Bu yönde Türkiye'de koşan basketbol dalına engelli
ilk antrenör olduğumu düşünüyorum" diyerek koşan basketbol dalında ilk engelli antrenör olabileceğini ifade etti.
2008 - 2010 yılları arasında U22 Milli Takım formasını terlettiğini ifade eden Özünver, "Ege Üniversitesi BESYO bölümüne YÖK'ün 'Üstün Başarı Milli Sporcu Kontejanı'ndan girdim. Basketbola 15 yaşında başladım 18 yaşında U22 milli takıma seçildim. 22 yaşına kadar oynadım yaşım dolunca takımdan ayrıldım. Şimdi A milli takıma girmek için çalışmalarıma devam ediyorum. 22 yaşında Adana'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasına katıldım . Takımımız orada final oynadı. Beni de ALL-Star Player ödülü'ne layık gördüler.
Yine 22 yaş altı genç milli takımla Paris'te dünya şampiyonasına gittik. Orda da beşinci olduk. 2010 yılında da Avrupa Şampiyonasına katıldım İtalya Milano'da orda da dördüncülük ödülü kazandık. Bunun dışında birçok özel turnuvalarda kazandığım ödüller var" diyerek daha çok çalışarak daha çok başarılara imza atacağını dile getirdi.


Editör: TE Bilişim