Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı mitingte vatandaşlar Türk bayrakları, CHP bayrakları ve Ufuk Yörük posterleri ile meydanı şenlik yerine çevirdiler. Yakılan meşalelerle geceyi gündüz yapan Torbalı halkına teşekkür eden Ufuk Yörük, “Benim sevgili büyük ailem” diyerek sözlerine başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ise "Helal olsun size" dedi. 

Mitingin açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, “Bu ne güzellik böyle, helal olsun sizlere. Ufuk Yörük’e sahip çıktığınız için, bizlere sahip çıktığınız için helal olsun sizlere” dedi. Akpınar’ın konuşması sık sık ‘Faruk sen bizim her şeyimizsin’ sloganları ile kesildi. Akpınar’ın ardından söz alan belediye başkanı İsmail Uygur, “İki dönem bana oy verdiğiniz, sahip çıktığınız için, 10 yıl belediye başkanlığı yapmamı sağladığınız için sizlere teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum” dedi. Uygur’un konuşması ‘Torbalı seninle gurur duyuyor’ sloganları ile kesildi.

YÖRÜK BAZI PROJELERİNİ AÇIKLADI
Sözlerine “Benim sevgili büyük ailem” diyerek başlayan Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, seçim otobüsü üzerinde yaptığı konuşmada başlıca projelerini anlattı. Torbalı Mahallesi’ne yapılacak olan Kent Meydanı ile sözlerine başlayan Yörük, Gurgur Dağı eteklerine yapılacak olan mezarlık alanı hakkında da bilgi verdi. Yörük, bu projenin bazı kesimler tarafından engellenmeye çalışıldığını ancak el birliği ile tüm bu engellemeleri aştıklarını da ifade etti.
Editör: TE Bilişim