Asya bebek uyandırıldı Asya bebek uyandırıldı
Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yılının kutlanacağı bu yıl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası ve Çocuk Bayramı haftasında çocuklara coşkulu ve unutulmayacak bir şenlik yaşatmak için tüm hazırlıklarını tamamlayan Üsküdar Belediyesi, 26 Nisan'da "Çocuk Olimpiyatları" düzenliyor.

Etkinlikler çerçevesinde bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Üsküdar Spor Oyunları'na bir diğer ismiyle Çocuk Olimpiyatları'na 8 branşta toplam 3 bin 150 minik sporcu katılacak. Atletizm, hentbol, güreş, bilek güreşi, judo, taekwon-do, karate ve Özel Sporcular Atletizm branşlarında yapılacak olan yarışmalar Burhan Felek Atletizm Sahası ve Kubbe Salon, Burhan Felek 50. Yıl Kapalı Spor Salonu ve Bağlarbaşı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıl yapılan etkinliğe ilçemiz genelindeki 34 ilköğretim seviyesindeki okullar ile İstanbul genelinde yer alan spor kulüplerinden 7 branşta 2.304 sporcu katılmıştı. Bu sezon rekor kırıyoruz toplam 3150 sporcu evladımız kayıt yaptırdı. Bu da dünyada eşi ve benzeri görülmemiş bir organizasyondur" diyerek bu organizasyonların her sene devam edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim