Sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan yakın geçmişte de genç sanatçı Zeynep Bastık'ın seslendirdiği ''Uslanmıyor Bu'' şarkısı ''Songül Özdemir'' yorumuyla müzikseverlerle buluştu.

Uzun süredir dillere pelesenk olan ve yediden yetmişe herkesin severek dinlediği şarkının yenilikçi ve iddialı aranjesinde ise Cüneyt Yalmaz'ın imzası bulunuyor.

''Songül Özdemir''in keyifli yorumuyla yeniden seslendirdiği ''Uslanmıyor Bu'' şarkısının klibini ise başarılı yönetmen Enes Bilal Taşcı çekti. Stüdyoda çekilen klipte sanatçının yakın plan sempatik tavırları da izleyicisinin içini ısıtacak.

Profesyonel olarak 17 yıldır müzikle iç içe olan ''Songül Özdemir''; 2014 yılında 8 şarkılık ''Nispet'' adlı albümünü, 2022 yılında ise ''Kanma'' adlı şarkısını yayınlamıştı.

Güzel sanatçı müzikal kariyerine yurt içi ve yurt dışında verdiği konserler ile hız kesmeden devam ediyor.

Astroloji Tutkunlarına Özel: 2024 Yılı Burçlara Göre Seyahat Rehberi Astroloji Tutkunlarına Özel: 2024 Yılı Burçlara Göre Seyahat Rehberi

''Songül Özdemir''in yeni şarkısı ''Uslanmıyor Bu'' Dinç müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi Songül Özdemir YouTube kanalında yayında!

Editör: Ersin USTA