Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor
Adli hizmetlerinin daha hızlı ve hatasız işleyebilmesi, adli hizmetlerden yararlananların mağdur olmaması için Adalet Bakanlığı tarafından geliştirilen ve tüm adliyelerde kullanılmakta olan UYAP, artık herkes tarafından etkin olarak kullanılabilecek. Hukuk Fakültesi öğrencilerinin yanı sıra adli hizmetlerden yararlanmak isteyen herkes için gerekli olan bu eğitim, her birimin işleyişine yönelik birçok modülü ve her modülün kendi içinde çok geniş bir uygulama alanı bulunan UYAP’ın kullanımını kolaylaştıracak.
İZÜ Sürekli Eğitim Merkezi koordinatörlüğünde UYAP uzmanları tarafından 22 Mart tarihinde İzmir Üniversitesi'nde verilecek eğitim, 09.30’da başlayacak ve 15.00’te sona erecek. Katılımcılara UYAP Eğitimi Katılım Sertifikası verilecek eğitimin bedeli, öğrenciler için 100, diğer katılımcılar için 150 TL olacak.
Soruşturma, kovuşturma ve icra takibi gibi tüm hukuki faaliyetlerin işlemlerinde hukukçular için kullanımı zorunlu hale gelen UYAP sayesinde vatandaşlar, evlerindeki bilgisayarlarından internet aracılığıyla duruşma günlerini öğrenebiliyor ve internete açılmasında sakınca görülmeyen dosya bilgilerini görebiliyorlar.

Editör: TE Bilişim