5 yaşındaki torun anneannesini öldürdü 5 yaşındaki torun anneannesini öldürdü
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kaçakçılığı, ticareti ve nakli yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde 4 ayrı operasyonu aynı anda başlattı.
Yapılan ilk operasyonda Şanlıurfa istikametinden Gaziantep’e gelen bir TIR durdurularak arama yapıldı. Polisin detaylı araması sırasında TIR’da yapılan bir gizli bölme tespit edilirken, gizli bölmeyi açan polis burada 20 kilo 790 gram eroini ele geçirdi. Bu sırada polis kamerasından anbean kaydedilen operasyon, film sahnelerini aratmadı.
İkinci operasyonda, yine Şanlıurfa istikametinden gelen bir minibüs durdurularak arama yapıldı. İlk aramada suç unsuruna rastlamayan polis, bu kez narkotik köpeğini devreye soktu. Minibüste uyuşturucu arayan narkotik köpeği kısa sürede koltuğa tepki gösterince, bunun üzerine döşemeleri söken polis, paketler halindeki eroini buldu. Minibüsün bütün döşemelerini söken polis, toplam 38 kilo 125 gram eroin ele geçirdi.
Üçüncü operasyonda ise narkotik polisleri durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramalarda çeşitli bölmelere gizlenen 39 bin 340 adet captagon hap ele geçirildi.
Son olarak kent merkezindeki bir ikamete baskın yapan polis, evde yaptığı aramada 40 kilo 605 gram esrar ele geçirdi.
4 ayrı operasyonla toplam; 58 kilo 915 gram eroin, 40 kilo 605 gram esrar ve 39 bin 340 adet captagon hap ele geçirildi. Olaylara karışan 6 şüpheli gözaltına alınarak, "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adli makamlara sevk edildi.

İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim