Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
Düztaş çifti, oğullarına bugüne kadar teşhis konulup, tedavisinin yapılamamasının çaresizliğini yaşıyor. Çeşme'deki Seyrankent Yapı Kooperatifi'nin bekçisi, 36 yaşındaki Bayram Düztaş ile eşi ev kadını 30 yaşındaki Habibe Düztaş'ın tek çocukları Mevlüt Can Düztaş, 4 yıl önce dünyaya geldi.

9 yıllık evli Düztaş çifti, oğulları 8 aylık olduğunda gelişiminin normal olmadığını anladı. O günden itibaren oğullarını İzmir, Ankara ve İstanbul'daki birçok hastane ve doktora götüren Düztaş çifti, bir çare bulamadı.

Türkiye'de bugüne kadar oğullarının hastalığına bir teşhis konulamadığını ve tedavisinin de yapılamadığını anlatan baba Bayram Düztaş, küçük Mevlüt Can'ın yürüyemediğini, oturamadığını, konuşamadığını, yemek yiyemediğini söyledi. 4 yaşındaki oğlunun büyüyemediğini ve sadece 7 kilo olduğunu belirten baba Düztaş, "Gitmediğimiz hastane kalmadı. Bize yardım edecek, çare olacak, teşhis koyacak doktor arıyoruz.

Çocuğumuz gece gündüz ağlıyor" dedi.

Oğullarının gözleri önünde eriyip gitiğini, ellerinden bir şey gelmediğini söyleyen Düztaş çifti, çaresizlikten sürekli gözyaşı döktüklerini, uzanacak bir yardım eli beklediklerini dile getirdi. 
Editör: TE Bilişim