Eşini öldürdükten sonra kendi canına kıymak isteyen emekli polis memuru 38 gün sonra hakim karşısına çıktı Eşini öldürdükten sonra kendi canına kıymak isteyen emekli polis memuru 38 gün sonra hakim karşısına çıktı
 Uzunköprü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce başlatılan atıkların geri dönüşümlerine ait çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların Kontrolü Yönetmeliği’ne dayanılarak, kullanıcı için riskli olmayıp kontrolsüzce doğaya bırakıldıklarında tehlike oluşturan, kurşun, arsenik, selenyum, kadmiyum, krom, kobalt, civa gibi çevre ve insan sağlığı açısından tehlikeli ve zararlı birçok madde içeren elektronik atıkların çöpe atılmak yerine geri kazanılarak tehdit olmaktan çıkması amacıyla Uzunköprü Belediyesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yetkili firma Evciler Kimya Madencilik ve Değerli Metaller San. Tic. Ltd. Şti. ile protokol imzalandı.

İmzalanan protokol neticesinde Uzunköprü halkının Uzunköprü Belediyesi'ne getirmesi veya 5131108-137 aramaları durumunda hiçbir ücret talep edilmeden tutanak karşılığında alınacağı , çöp yerine özel e-atık konteynerinlerde muhafaza edilip, geri dönüşüme gönderileceği öğrenildi.


Editör: TE Bilişim