Düğünde 375 bin TL'lik takı Düğünde 375 bin TL'lik takı
 Van İpekyolu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hacı Yusuf Güneş, hastaneye yeni atanan ve göreve başlayan doktorlarla birlikte kadrolarını güçlendirdiklerini belirtti. 
Dr. Güneş, Sağlık Bakanlığı tarafından son yapılan atamalarla birlikte hastanelerinde 22 yeni doktorun görev yapacağını söyledi. Dr. Güneş, atamalarla birlikte doktor sayısının 52’ye çıktığını belirterek, “Şu anda hastanemizde 24 uzman 6 pratisyen olmak üzere toplam 30 hekim görev yapmaktadır. Bakanlığımız tarafından bize 17 uzman 5 pratisyen doktor daha gönderiliyor. Bunların bir kısmı geldi ve görevlerine başladı. Diğerleri de gelmeye devam ediyor. Yeni atanan doktorlarla birlikte kadromuz daha da güçlendi” dedi.
Yeni atanan doktorlardan bazılarının görevine başladığını belirten Dr. Güneş, “Kentte yaşanan depremlerden sonra mecburi hizmeti tamamlayan doktorların bir kısmı ilden ayrılmıştı. O günden bu yana 30 doktor ile görevimizi sürdürüyorduk. Ama o zor günlerde birçok arkadaşımız bizimle omuz omuza çalıştı. Onlara buradan bir kez daha teşekkür ederiz. Ayrıca son atamalarda Van’a pozitif ayrımcılık yapan ve bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte hastanemiz rahatlayacaktır” şeklinde konuştu.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim