Babalarını eve kilitleyip aç bıraktılar Babalarını eve kilitleyip aç bıraktılar
Orhangazi’de Cumhuriyet Meydanı’nda dün meydana gelen trafik kazasında, yolun karşına geçmek isteyen Yaşar Konuk’a, İsmail Şen yönetimindeki otomobil çarptı.
Bir anda yere yığılan yaşlı adam, belinde ağrı olduğunu söylemesi üzerine ambulans çağrıldı. Sürücü Şen, yerde yatan Konuk’un başını dizine koyarak, ambulansın gelmesini bekledi.
BİR AN OLSUN YANINDAN AYRILMADI
Yerde yatan Yaşar Konuk’u, güneşten korumak için de çevredeki esnaf şemsiye açtı. Sürücü İsmail Şen, yaralanmasına neden olduğu Konuk’un yanından bir an olsun ayrılmayıp daha sonra ambulansta yanına binerek hastaneye kadar kendisine eşlik etti.
Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yaşar Konuk, burada tedaviye alındı. Polise ifade veren Yaşar Konuk, yaralanmasına neden olan sürücüden kesinlikle şikayetci olmayacağını söyledi.
DERS OLMALI
Bunun üzerine Konuk’a teşekkür eden İsmail Şen, taburcu edilen yaşlı adamı bu kez arkadaşının aracı ile evine götürdü. Kaza sonrası çok üzüldüğünü, canının çok yandığını söyleyen İsmail Şen, "Ona bir şey olacak diye çok korktum. O yüzden de yanından hiç ayrılmadım. Allah dualarımı kabul etti. Yaşar amca kazadan ufak sıyrıklarla kurtuldu. Ben ona insanlık için yardım edip yanından ayrılmadım. O da insanlık adına benden şikayetci olmadı. Yaşadığımız bu olay, kaza sonrası kaçan sürücülere ders olmalı" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim