Çeşme'de 600 Bin TL'ye Kiralık Villa İlanı Şok Etti Çeşme'de 600 Bin TL'ye Kiralık Villa İlanı Şok Etti
 Edinilen bilgiye göre, G.H. isimli zihinsel engelli kız, babasıyla birlikte yaşadığı Altınoluk beldesindeki evden dışarı çıktı ve günlerce evine dönmedi. Babasının kayıp ihbarı üzerine 1 aydır her yerde aranan G.H., geçtiğimiz gün babasını telefon ile arayarak beldedeki bir evde zorlu tutulduğunu söyledi. Baba İbrahim H.’nin (57) ihbarını değerlendiren jandarma ekipleri, yaptıkları operasyon ile engelli kızı kurtardı. Yapılan operasyonda evde bulunan T.S., A.Y. ve Ö.T. isimli 3 erkek şahıs yakalanarak göz altına alındı. 40 günden fazla bir süredir evde alıkonulduğu söylenen G.H., jandarma gözetiminde hastaneye götürüldükten sonra Edremit Cumhuriyet Savcılığı’na götürüldü.
Konuşma yeteneği olduğu bilinen G.H.’nin kendisine tecavüz edildiğini iddia etti. Gözaltındaki 3 zanlı, akşam saatlerinde Edremit Adliyesi’ne götürüldü. Annesi olmayan G.H.’nin çocuk esirgeme kurumuna teslim edileceği söylenirken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlıların tutuklu yargılanmaları bekleniyor.
Kızını çocuk esirgeme kurumuna yatırmak istemeyen acılı baba İbrahim H. ise, “Kızım 40 gündür kayıptı. Geçen günlerde, eline geçirdiği bir telefon ile beni arayıp bir evde tutulduğunu söyledi ve kızıma kavuştum. Jandarma 3 kişiyi yakaladı. Kızıma ne yaptılar bilmiyorum. Kızım adliyede tutuluyor ve kendisini daha yakından göremedim. Umarım iyidir. Bu kişilerin tutuklanmasını bekliyorum. Kızımın Ayvalık’taki çocuk esirgeme kurumuna verileceğini öğrendim. Ben kızıma bakıyorum ve bana teslim edilmesini istiyorum. Ayvalık’taki çocuk esirgeme kurumu ile daha önceleri görüşmüştüm ve orasının çok güvenli olmadığını öğrendim. Ben kızımı istiyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim