TANITIM FİLMİ

Mavi Yeşil Ajans olarak: Müşterilerimize tasarladığımız Tanıtım Filmleri. Mavi yeşil ajans kurumsal firmalara tanıtım film çekimi gerçekleştirmektedir.

Tanıtım filmi için firma ile detaylı görüşme yapılır. Bu görüşmede fabrika ya da kurumun vizyonuna uygun olarak bir hikaye üretilir. Burada metin yazarı ekibimiz firma vizyonuna uygun olarak hazırladığı metin yazısı detaylandırır. Sanat yönetmenimiz çekimin yapılacağı mekanı gezerek gerekli ön çalışmaları hazırlar ve firmaya teklifimizi sunarız.

Firma ile yapılan sözleşme doğrultusunda ürünler ve çekimi yapılacak alanlar hazırlanarak çekim yapılacağı gün belirlenir. Belirlenen gün ekipmanlarla beraber çekim yapılacak mekanda düzenlemeler yapılarak çekime başlanır. Çekim süresince yapılan çekimler an be an bilgisayar ortamında izlenerek tekrar çekilmesi gereken yerler dikkatle analiz edilir.

Bütün çekimler bittikten sonra çekimler firma yetkilileri ile paylaşılarak atlanan yada ilave edilecek yerlerle ilgili görüşme yapılır. Çekimler aynı mekanda olabileceği gibi farklı mekanlarda da gerçekleşebilir. Bunu için önceden yapılan görüşmeler doğrultusunda bütün mekan çekimleri tamamlanarak firma yetkilileri ile paylaşılır. Uzun çekimler tasarım ekibimiz ve sanat yönetmenimiz tarafından detaylı bir şekilde incelenir.

Sonra filmde kullanılacak alanlar belirlenerek tanıtım filmi tasarımı başlatılır. Tanıtım filmi için tasarım ekibimiz filmi tasarlamaya başlar. Bu tasarım filmin durumuna göre belirlenecek süre içerisinde tamamlanır. Metin yazarı ekibimiz, tanıtım filminde kullanılacak metni düzenlerken seslendirme sanatçımız uygun bir sesle filmin seslendirmesini hazırlar. Gerekli teknik alt yapı tamamlandığı zaman bütün ekip tanıtım filmini izleyerek değerlendirme yapılır.

Ajansımız tarafından tamamlanan film müşterilere sunularak onay alınır. Onayı alınan tanıtım filmi müşterimizin istediği özelliklerde hazırlanarak teslim edilir. Müşterimizin isteği doğrultusunda tanıtım filmi sosyal medya hesaplarına ve ya farklı mecralara yüklenir.

REKLAM FİLMİ

Mavi yeşil ajans tanıtım filmi yanı sıra özel efectler kullanılarak hazırlanan reklam filmleri tasarlamaktadır. Bu reklam filmleri inşaat kampanya filmi, ürün tanıtım filmi, özel tanıtım filmleri olabilir. Firmanın kampanyasına göre örnek tamplete hazırlanarak seslendirme ve müzik eklenerek müşteriye sunum yapılır.

Sunumu tamamlanan reklam filmi ister sosyal medya hesaplarında paylaşılır, istenirse sosyal medya reklamı olarak kampanya yönetimi için kullanılır. Mavi yeşil ajans logonuzun özel efectle tasarımını yaparak hem tanıtım filminize, hem de firmanız prestij katacak bir tasarımda hazırlar. Böylece film başlangıcında logonuz daha etkili bir sunumla müşterilerinize sunulur. Ayrıca tasarım ekibimiz tanıtım filminize özel efect ekleyerek filmin geniş kitlelerce kabul görmesini sağlar.

NEDEN MAVİ YEŞİL AJANS ?

Mavi yeşil ajans prodüksiyon hizmetlerinde en iyi teçhizat ve teknik ekiple çalışarak size istediğiniz hizmeti verir. Son teknoloji ekipmanla yapılan çekimler yine son teknoloji programlarla filme dönüştürülür. Teknolojik açıdan en iyi görüntü kamerası ve en yeni fotoğraf çekim makineleri, çok amaçlı hava çekim araçları ile istediğiniz en iyi görüntüyü size sunar.

Bugüne kadar İzmir ve Tüm Türkiye’ye yapmış olduğumuz bir çok çekim ve tanıtım filmlerini web sitemizden inceleyerek değerlendirmenizi isteriz. Fotoğraf ve tanıtım film çekimleri için en iyi ajans olan mavi yeşil ajans size en iyi hizmeti sunmak için yeni ekipmanlar ve profesyonel ekip ile çalışma yapmaktadır.

SİZİ KAHVE İÇMEYE BEKLİYORUZ.

Mavi Yeşil Ajans’a; web sitelerimizden ister formla, ister telefonla ulaşabilir, dilerseniz İzmir Yenişehir'deki Ajansımızı ziyaret ederek hem kahvenizi yudumlarken hem de ekibimizle tanışarak reklam konusunda dilediğiniz bilgiye sahip olabilirsiniz. Tanıtım ve kampanya reklamları İzmir için sizi de ajansımıza bekliyoruz. Unutmayın her zaman her işi yapabilecek birileri mutlaka vardır. Ancak bu sizin arzu ettiğiniz sonuçla bitmeyebilir. İşinizi doğru ellere bırakın sizde rahat edin bizde…