Gölcük’te 3. Balık Tutma Yarışması Yapıldı Gölcük’te 3. Balık Tutma Yarışması Yapıldı
Ödemiş Hürriyet Mahallesi çevre yolunda sabah saat 07.30 sularında Ş.Z.yönetimindeki 35 T 0238 plakalı kamyon virajı alamayarak yol kenarında bulunan eve girdi. 

Edinilen bilgiye göre, Fadime Bölük evinin kapısından dışarı çıktığı esnada kamyonun eve çarptığı ve yıktığı öğrenildi.

Kamyonunda hurdaya döndüğü olayda Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken kamyon şoförü Ş.Z.isimli şahsı gözaltına aldı.

Bayrama bir hafta kala evsiz kalan Fadime Bölük evinin bir an önce yeniden yapılmasını talep ederken Ödemiş Kaymakamlığı ve Ödemiş Belediyesinde de destek istedi.

Fadime Bölük’ün oğlu Şükrü Bölük şunları ifade etti: “Annemin yaşadığı evin yan tarafında benimde benim de evim var. Annem yan komşularımıza ait bir odası bir mutfağı olan evde uzun zamandır yaşıyor.

Sabah erken saatte bir anlık gürültü ile ne olduğunu şaşırdık. Anneme bir şey olmasından dolayı çok korktuk. Şükür ki annem olayın yaşandığı anda dışarı çıkıyormuş. Kamyon virajı alamayınca kaldırımdan doğru gelerek eve çarptı ve yıktı.

Daha kötü bir felaket olabilirdi. Allah’tan ölen ya da yaralanan yok. Karşı taraf evi yeniden yapacaklarını söyleyerek şuan için anlaşmış durumdayız. Ancak önümüz hem bayram hem de kış bir an önce annemin evinin yapılmasını istiyoruz. Bu konuda Ödemiş Kaymakamlığından ve Ödemiş Belediyesinden de destek bekliyoruz.

Çevre yolu yapıldığından bu yana yoldaki virajı alamayan birçok araç burada kaza yapıyor. Geçenlerde de bir araç takla atmıştı. Bu yolda araçların yavaş gitmesi için uyarıcı tabelalar konulması gerekiyor.

Yetkililerden bir an önce bu yolda kaza olmaması için çalışma bekliyoruz.”
Eve giren kamyon vinçle olduğu yerden çıkarılarak otoparka gönderildi.
Editör: TE Bilişim