Üniversite karıştı: 3 yaralı, 30 gözaltı Üniversite karıştı: 3 yaralı, 30 gözaltı
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer tarafından açılan oto-şov, markaların yarışına sahne oluyor. Satışlarında yapıldığı oto-şov Erzurum halkının ilgisini görüyor.

Erzurum’da ilk defa düzenlenen otomobil fuarı, şehir meydanında açıldı. Açılışını Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer’in yaptığı otomobil fuarı 4 gün süreyle ilgililerine hizmet verecek. Yakutiye Kent Meydanında tarihi Yakutiye Medresesi önünde açılan otomobil fuarı, birbirinden güzel arabaların şovuna sahne oluyor.

Açılışta konuşan Ali Korkut, Yakutiye Belediyesi’nin Erzurum için ilkleri gerçekleştirdiğine atıf yaparak “Halkımıza bu imkanı, fırsatı sunmak önemliydi. Çeşitli arabaların bir arada yer aldığı otomobil fuarı halkımız için bir fırsat, çeşitlilik ve zenginlik. Tarihi bir mekanda otomobil fuarı açmak ayrı bir keyif” dedi.

Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer ise Yakutiye Belediyesinin her zaman güzelliklere imza attığını belirterek “Tarihi bir mekan ve Erzurum’un kent meydanında güzel bir organizasyon yapılıyor. Çeşitli markaları Belediyemiz halkımızın hizmetine sunmuş. Bu hizmet için Başkanımız Korkut’a teşekkür ediyoruz. Otomobil fuarı Erzurum için bir yenilik. Hayırlı uğurlu olsun.

Erzurum Haberleri

Editör: TE Bilişim