Seçim Rekabeti Dijital Pazarlamaya Yansıdı: Son 30 Günde 500 Milyon TL Seçim Rekabeti Dijital Pazarlamaya Yansıdı: Son 30 Günde 500 Milyon TL
  Bacaklarından yaralanan Haniyen Zivani (3) ile karın bölgesinde yaralanan Abdullah İsa (57) Hatay’ın Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Burada yapılan müdahalelerin ardından yaralılar Tarsus'taki özel bir hastaneye sevk edildi. Ambulansla getirilen Zivani ve İsa hastanede tedavi altına alındı.
Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Dr.Ali Kutta Çelik, 3 yaşındaki Haniyen Zivani’nin sol ayağından silahla yaralanması sonucu 7 gün önce Reyhanlı Devlet Hastanesine tedavi alındığını belirterek, “Burada 2 defa ameliyat olmuş. 3 gün öncede sol ayağını kesmişler. Ameliyat alanında çok ciddi enfeksiyonlar var. Kontrol edilemediği için bize sevk edilmiş. Yarın ufak bir operasyon yapıp oradaki ölü dokuları temizleyeceğiz. Akabinde antibiyotik tedavisine başlıyoruz” dedi.
Hastane Başhekimi İbrahim Halil Karakan da Abdullah İsa’nın 20 gün önce ateşli silah yaralanması sonucu Reyhanlı Devlet Hastanesinde karın bölgesinden ameliyata edildiğini daha üst bir merkezde tedavi takip edilmesi amacıyla hastanelerine gönderildiğini söyledi.
Küçük kızın amcası Eymen Zivani tercüman aracılığıyla hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriye’deki olayların çok kötü olduğunu ve Uçaksavarlarla ateş edildiğini yeğeninin bu saldırıda yaralandığını anlattı. Zivani “Diğer 3 kardeşi de yaralandı. Suriye'de Esed güçleri insanları uçaklarla bombalıyor. Yaşlı ve çocuk dinlemiyorlar. Savunmasız insanları vuruyorlar” şeklinde konuştu.
Eymen Zivani, yeğeni Haniyen Zivani’nin anne ve babası ise Suriye’de yaralı olan diğer 3 çocuklarıyla ilgilendiğini söyledi.

İzmir haber
Editör: TE Bilişim