Kemal Kılıçdaroğlu'na Ayakkabı Şoku Kemal Kılıçdaroğlu'na Ayakkabı Şoku
 Gaziantep’te terör örgütü PKK tarafından düzenlenen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıda yaralananlar, dehşet anlarını yakınlarının desteğiyle unutmaya çalışıyorlar.
Karşıyaka Polis Karakolu önünde meydana gelen patlamada 4’ü çocuk 9 kişinin ölümü ve 65 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayda tedavisi biten yaralılar hastanelerden taburcu oluyor. Hastanede tedavi gören ve dehşet anlarını akıllarından çıkartamayan yaralılar, ailesi ve yakınlarının desteğiyle korkunç olayı unutmaya çalışıyorlar.
Dehşetin yaşandığı noktada otobüs beklediğini söyleyen yaralılardan 56 yaşındaki Şıh Mehmet Kızılcık ise, kayınvalidesi ile bayramlaştıktan sonra evine dönmek istediğini belirtti. Eşi ve çocuklarının kendisinden önce kalkarak eve döndüğünü dile getiren Kızılcık, ailesinin patlamadan kurtulduğunu ifade etti. Patlama sesinin hala kulağında çınladığını vurgulayan Kızılcık şunları söyledi:
“Kayınvalidem ile bayramlaştıktan sonra eve dönmek için olayın olduğu noktadaki otobüs durağına geldim. Burada otobüs beklerken, aniden patlama olayı yaşandı. Patlamanın şiddeti ile sanki kulağım yerimden çıkacaktı. Yere yığıldım kaldım. Ayağım kırıldığı için hareket edemedim. Hemen cep telefonumla bacanağımı arayarak olay yerine gelmelerini ve bizleri kurtarmalarını istedim. Patlamanın ardından olay yerine gelen ambulanslar bizi hemen hastaneye getirdi. Burada tedavi altına alındım. Çok şükür durumum iyi. Patlamada ölenlere çok üzüldüm. Bu teröristlerin Allah belasını versin. Yeter artık bitsin bu terör belası. Bizim hükümetten istediğimiz bu terörün bitmesidir.”

İzmir Haber
Editör: TE Bilişim