Ankara'da Tren Kazası ! Ankara'da Tren Kazası !
Taraflardan biri, tartışmanın ardından dernekten ayrıldı. Kısa bir süre sonra geri dönen şahıs, yanındaki silahlı grupla beraber derneğe rastgele ateş açtı. Saldırıda, bir dernek çalışanı hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Olay gece saatlerinde Yenimahalle İlçesi’nde meydana geldi. Barıştepe Mahallesi Piri Caddesi Esnafları Yardımlaşma Derneği’nde, dernek başkanı ile E.K isimli kişi arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. E.K, tartışmanın ardından dernekten ayrıldı. Bir süre sonra silahlı bir grupla beraber olay yerine dönen E.K, derneğe girip etrafa rastgele ateş açtı. Saldırı anında dernekte bulunan, Ahmet Ş., Zafer G., Murat C., Ramazan K., Mehmet Ş., Rıza K. isimli kişiler yaralanırken, dernekte çalışan Necmettin Bozkurt olay yerinde hayatını kaybetti.

Silahlı saldırıya tanıklık eden vatandaşlar, olayı polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralanan şahısların bir kısmı kendi imkanlarıyla, bir kısmı da olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Sağlık ekipleri, dernek çalışanı Necmettin Bozkurt’a bir süre kalp masajı yaptı. Bozkurt, bütün çabalara rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, dernek etrafında güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, saldırının gerçekleştiği yerde çok sayıda boş mermi kovanı topladı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren şahısların peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim