9 günlük bayram tatilinde 9 rota önerisi 9 günlük bayram tatilinde 9 rota önerisi
Denizbank’ın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl ikincisi düzenlenen “Deniz Film Fest”in “Bana Geleceğin Bankasını Anlat” temalı kısa film yarışmasında genç yönetmenler gelecekte nasıl bir banka hayal ettiklerini, hayal ettikleri bankada almak istedikleri hizmetleri, bankacılıkta gelecekte kullanılan araçları ve yapılmak istenen işlemleri çektikleri kısa filmlerle anlattılar.
Yarışmada Atom Film’den Ozan Sihay’ın görüntü yönetmenliğini yaptığı, Mehmet Özgün Gündile, Gizem Alptekin ve Özgür Semerci’nin de rol aldığı “Gelecek Deniz’de” adlı kısa film ikincilik ödülüne layık görüldü.
İstanbul Esentepe’deki Deniz Akademi’de düzenlenen ödül töreninde Atom Film ekibi yedinci ödülünü aldı.
Yönetmen Ozan Sihay kısa zamanda önemli başarılara imza attıklarını anımsatarak, sinema alanındaki başarılarını sürdürmek istediklerini söyledi. Henüz yolun başında olduklarını dile getiren Sihay, genç bir ekiple yola çıktıklarını ancak, sinema konusunda kariyer sahibi büyüklerinin yol göstericiliğinde onların deneyimlerinden yararlanarak sinema konusunda daha büyük adımlar atmak istediklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim