Seyahatte Ramazan Bayramı ve Ara Tatil Hareketliliği Seyahatte Ramazan Bayramı ve Ara Tatil Hareketliliği
Tarihi koşuya katılmak isteyenler www.osmangazimarathon.net sitesinden online başvuruda bulunabiliyor. Bursa'nın fethi ve Osman Gazi'yi anma törenleri bu yıl 6-29 nisan tarihleri arasında yapılacak. Anma programının en renkli faaliyetlerinden biri olan ve bu yıl 7. düzenlenecek olan tarihi kent koşusu için başvurular kabul edilmeye başladı. Yarı maraton ve halk koşusu olarak iki dalda gerçekleştirilecek koşu için internetten başvuru alınıyor. Yarışmaya katılacaklar www.osmangazimarathon.net adresine girerek başvurularını tamamlayabiliyor.
Tarihi kent koşusu için başvuruların tamamlanmasının ardından 14 Nisan 2012 tarihinde Sukaypark'ta makarna partisi ve numara dağıtım töreni yapılacak. Koşu ise 15 Nisan Pazar günü saat 09.00'da yapılacak.
Geçen yıl yerli yabancı 750 sporcunun katıldığı tarihi kent koşusu bu yıl da Saltanat Kapı'dan başlayıp, Muradiye Külliyesi, Atatürk Köşkü, Çekirge Meydanı, Kükürtlü Caddesi, Kaplıca Caddesi, İpekiş Fabrikası, Altıparmak, Fomara, Haşimişcan Caddesi, Ördekli Hamamı, Gökdere Bulvarı, Irgandı Köprüsü, Kayhan Caddesi, Hanlar ve Hisar bölgesi güzergahından ilerleyerek Fetih Kapısı'nda son bulacak.




Editör: TE Bilişim