87.İEF’de Buca coşkusu 87.İEF’de Buca coşkusu
 Yavuz Bingöl, Buca Engelliler Derneği tarafından düzenlenen halk konserinde sahne aldı. Bingöl, konseri izlemeye gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na, “Ecevit’ten sonra gördüğüm en dürüst adam” derken CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina’ya da, “Bize babanın emanetisin, seni destekliyoruz” diye konuştu. 


Yeşilbağlar Mahallesi Muhtarlık binası önündeki boş alanda gerçekleşen konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi. Birbirinden güzel türkülerini seslendiren Bingöl, kendisini izlemeye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina’yı sahneye davet etti. “Kendimi evimde hissediyorum” diyen Bingöl, “Biliyorsunuz ben de Gültepe çocuğuyum.



Burada olmak çok güzel. Aramızda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu, Bülent Ecevit’ten sonra gördüğüm en dürüst adam. İyi ki varsınız. Yanında bulunan Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina ise, bize efsane başkan Ahmet Piriştina’nın emaneti. Evet. Bize babanın emanetisin, seni destekliyoruz” diye konuştu

GÜÇBİRLİĞİ VURGUSU

Bingöl’e güzel sözleri için teşekkür eden ve genç aday Piriştina ile güçbirliği yapacaklarını belirten Başkan Aziz Kocaoğlu, “Buca’yı değiştirecek ve geliştirecek adımları atacağız. Biliyorsunuz önümüzdeki seçim çok önemli. Sizlerden Türkiye’yi namuslu insanların yönetimine açacak oylar bekliyoruz.

Levent Piriştina ile Buca’da çok önemli işler yapacağız. Sizlerin onu yalnız bırakmayacağına ve destekleyeceğinize inanıyorum. İzmir’de başlayacak kurtuluş mücadelesi bul ülkenin simgesi olacaktır. Ben büyük oy farkıyla Levent Piriştina’yı başkan yapmanızı ve CHP iktidarını sürdürmenizi istiyorum ” şeklinde konuştu.

Buca Adayı Levent Piriştina ise, özlenen ve beklenen bir manzara ile karşılaştıklarını belirterek, “İşte Buca’nın farkı bu. Bundan sonra sizlerle birlikte yürüyeceğiz” dedi. Yavuz Bingöl konuşmaların ardından geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Berkin Elvan ve Burak Can Karamanoğlu için “Yiğidim Aslanım” şarkısını seslendirdi. Bingöl, “Bu ülkeyi karanlığa götürmek isteyenler yanılıyor. Buna izin vermeyeceğiz” dedi.
Editör: TE Bilişim