Ödemiş kestanesinin rekoltesi yüksek kalitesi düşük Ödemiş kestanesinin rekoltesi yüksek kalitesi düşük
Kaba inşaatı tamamen biten altgeçit merdiven düzenlemelerinin ardından hizmete sunulacak. 
Mahalle adına bu geçidin büyük önem taşıdığını anlatan muhtar Bekir Uşaklı, 10 gün içerisinde bir açılış yaparak bölge halkına kolaylık sağlayacak geçidi hizmete sunacaklarını anlattı. Uşaklı, alt geçidin temiz tutulması ve korunması konusunda mahalle sakinlerinden de destek istedi.
Temmuz ayından bu yana çalışmaların sürdüğü Demiryolu Caddesi’nde yaya alt geçidinde pazartesi gününe kadar çalışmaların biteceğini kaydeden mahalle muhtarı Bekir Uşaklı, “Bölgemizin yeniden bütünleşmesi için önemli olan alt geçitteki her türlü gelişmeyi adım adım takip ettik. Şimdi mutlu sonun yakın olduğunu görüyoruz. Çevre koruma demirleri ve çatı montajı yapılıyor. Bir yandan da merdiven ve zemin kaplamaları yapılıyor. Pazartesi gününe kadar buradaki çalışmalar sona erecektir. Bu nedenle 10 gün içerisinde bir açılış organize edeceğiz. Mahallemizin güneyinde bulunan okul, sağlık ocağı, Mahalle Evi, eczane gibi yerlere ulaşımı kolaylaştıracak alt geçit için bizimle birlikte takipçi olan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem’e ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim’e teşekkür ederiz. Bölge milletvekilimiz olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın talimatıyla kısa süre içerisinde hayata geçirilen bu proje mahallemize hayırlı olsun” dedi.
Alt geçidin aydınlatma sistemleriyle karanlıktan kurtarılacağını da anlatan Uşaklı, “Alt geçidimiz için hizmet devletten geldi. Korumak da bize düşüyor. Bu konuda mahalle sakinlerimizden büyük hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Alt geçidin temiz tutulması ve burada olumsuzluk yaşanmaması adına halkımız sürekli bizimle irtibatta olursa gereken özen gösterilmiş olur. Alt geçit olması itibarıyla bir takım sıkıntılar olabilir ama bu sıkıntılar da gerekli mercilere yapılacak başvurularla giderilecektir” dedi.
Editör: TE Bilişim