Başkan Cemil Tugay;  İzmir Lunapark Kaldırılacak Başkan Cemil Tugay; İzmir Lunapark Kaldırılacak
 Seçim bölgesindeki Aktepe Mahallesi’nde CHP’li delegeler, üyeler ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıya katılan CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy Aktepeliler’den yoğun ilgi gördü. İlçede bulunan 16 mahallede CHP Örgütü ve Gaziemir Halkı ile buluşmalarının sürdüğünü belirten Demirsoy yaptığı konuşmada; “Bugün burada duygulanmamak elde değil. Aktepe halkının ilgisine teşekkür ediyorum. 25 yıllık siyasi yaşamımda birçok toplantıya katıldım. Bu kadar duygulandığım sayılıdır.8 yıl ilçe başkanlığı yaptığım süreçte Aktepe’nin bende her zaman ayrı bir yeri olmuştur. Sadece seçim zamanlarında değil, her hafta beni buralarda görüyorlar. Çünkü ben onlardan biriyim. Aramızda güçlü bir gönül bağı var” dedi.
Ermenekliler Derneği, Tunceliler Derneği, Kelkitliler Derneği gibi sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de katıldığı toplantıda Aktepe bölgesinin sorunları da gündeme geldi. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen ve yeni Fuar alanın yanı başında yer alan bölge ile ilgili konuşan vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Yüksel Demirsoy; “ Aktepe’nin bütün sorunlarını en ufak detayına kadar biliyorum. Yıllardır bölgenin kalkınması için hem proje bazında hem de kamuoyunda konuları gündeme getirmek anlamında bildiğiniz üzere çeşitli çalışmalarım oldu. Kentsel dönüşüm çok önemli ve hassas bir konu. İzmir Büyükşehir Belediyemiz bu konuda çok titiz çalışıyor. Biz de üzerimize düşen sorumluluğu yerine fazlasıyla getireceğiz. Çünkü burası Gaziemir’in örnek gösterilecek bir bölgesi olacakken maalesef sosyal olanaklar anlamında geri kalmış bir yer. Bölgenin kalkınması için hazırladığımız projeleri zamanı gelince sizlerle paylaşacağız. Sizlerin onayı olmayan hiçbir proje başarılı olamaz” dedi.



Demirsoy’un konuşmasından sonra tekrar söz alan katılımcılar, bugüne kadar bölge halkı için yaptığı çalışmaları bildiklerini ifade ederek Yüksel Demirsoy’a teşekkürlerini sundular. Söz alan bir katılımcı “ Ben kendisine bugüne kadar ne zaman ulaşmak istesem, beni hiç geri çevirmedi. Elinden gelenin fazlasını hep yaptı. Siyasetçi dediğin böyle olur. Seninleyiz Halkçı Başkan” dedi.
Katılımcıların kendisine verdiği destekler için teşekkür eden CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, Genel Merkezin her türlü kararına saygılı olduğunu ancak geniş tabanlı bir Ön Seçim olmasının örgütü mutlu edeceğini ifade etti. Demirsoy yaptığı konuşmada “Örgütün her kademesinden çok sayıda delege ve parti üyesi ile görüştüm. Onlar da benim gibi üyelerin de oy kullanabileceği geniş katılımlı bir ön seçim istiyorlar.” dedi.

Editör: TE Bilişim