Eşini öldürdükten sonra kendi canına kıymak isteyen emekli polis memuru 38 gün sonra hakim karşısına çıktı Eşini öldürdükten sonra kendi canına kıymak isteyen emekli polis memuru 38 gün sonra hakim karşısına çıktı
Yeni hazırlanan ekonomik paketle birlikte sosyal haklarının iyileştirilmesini isteyen Yunanistan’daki gümrük görevlileri, iki günlük greve gitti. Bugün başlayan grevin yarın akşama kadar süreceği belirtilirken, grev nedeniyle Edirne’deki Pazarkule ve İpsala sınır kapılarında ulaşım durdu. Giriş çıkışların yapılamadığı sınır kapılarında Türk gümrüğünün girişine, “Yunanistan tarafında grev yapılmaktadır” yazılı kağıtlar asıldı. Yunanistan’a geçiş yapmak üzere gümrük kapılarına gelen Yunanlılar ise, geri dönerek Bulgaristan’a ve oradan da Yunanistan’a geçebildi. 
Yunanlı gümrük görevlilerinin Yunanistan-Bulgaristan arasındaki sınır kapılarında Bulgaristan’ın AB üyesi olması nedeniyle grev yapmadığı öğrenilirken, yetkililer Yunanistan’daki gümrük memurlarının greve gitmesi nedeniyle İpsala ve Pazarkule sınır kapılarında giriş çıkışların tamamen durduğunu, acil durumlar ve heyet geçişleri hariç giriş çıkışların yapılamadığını, İpsala Sınır Kapısı’nda TIR’ların kuyruk oluşturduğunu belirttiler.

İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim