Karşıyaka’yı 23 Nisan coşkusu saracak! Karşıyaka’yı 23 Nisan coşkusu saracak!
Kazananlar yarış sonunda madalyalarını Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir milletvekili Mustafa Moroğlu ile Başkan Durak’ın eşi Birsen Durak’tan aldı. Koşunun yıldızı ise, yarışmacılarla birlikte bütün parkuru koşan sokak köpeği oldu.

4200 metre uzunluğundaki parkurda, 28 ayrı kategoride gerçekleştirilen koşuya, İzmirlilerin yanı sıra, şehir dışından katılımın da yoğun olduğu gözlendi. Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nda son bulan koşunun artık geleneksel hale geldiğine dikkat çeken Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, katılımcılara teşekkür ederek, “Her geçen yıl katılımcı sayısı artıyor. Bu anlamlı günde düzenlediğimiz etkinliğe gösterilen ilgi bizi mutlu etti.” dedi.

SÜRPRİZ YARIŞMACI


Bir banka sponsorluğunda gerçekleştirilen koşunun en ilginç ayrıntısı ise, 4200 metrelik parkur boyunca bir sokak köpeğinin sporcuları yalnız bırakmamasıydı . Koşu sonrası düzenlenen madalya töreninde de hazır bulunan köpeği de ilk kutlayanlar da Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ile milletvekili Mustafa Moroğlu oldu.






Editör: TE Bilişim