Bucalılar Öykü Arin ve Tüm Lösemililere Umut Oldu Bucalılar Öykü Arin ve Tüm Lösemililere Umut Oldu
Kampanyaya, Yetenek Sizsiniz isimli yarışmada “Bize kan ver” şarkısıyla yarı finale yükselen İmza Ezberbozan da şarkılarıyla destek verdi. 

Buca İzmirliler Derneği Başkanı Zekiye Baydur ve LÖSADER Başkanı Mahmut Bayram’ın önderliğinde İzmir’in tüm ilçelerinde kan bağışı kampanyası başlatıldı. Bir milyon ünite kan toplamayı hedefleyen dernek başkanları, İzmir’in Buca ilçesinde kurulan Türk Kızılayı standında “Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor” sloganıyla halka çağrıda bulundu. Kan bağışı kampanyasına bir destek de rap sanatçısı İmza Ezberbozan’dan geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmada “Bize kan ver” şarkısıyla yarı finale yükselen ve kan bağışı konusunda duyarlı davranışlarıyla dikkat çeken Ezberbozan, kendisini yarı finale yükselten vatandaşlar başta olmak üzere herkesin kan bağışında bulunması için çağrı yaptı.

“BİR CAN DAHA KURTARABİLİRİZ”
Müzikal anlamda attıkları imzaları hayat kurtarma adına da atmayı hedeflediklerini belirten Ezberbozan, şöyle konuştu: “Bir ünite kan kazanabilirsek ne mutlu bize. Etkinliğe gelen herkesten kan bağışında bulunmalarını önemle rica ediyorum. Bir can daha kurtarabiliriz. Yarışmada oylarıyla bizi yarı finale kadar taşıyanlar başta olmak üzere tüm vatandaşlardan kan bağışında bulunmalarını rica ediyorum.” 

LÖSADER Başkanı Mahmut Bayram ise sloganlarını hatırlatarak, “Yeterince kan toplayamazsak kanımıza dokunacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim