5 Çocuk Annesini Öldürdüler 5 Çocuk Annesini Öldürdüler
  YILLAR ÖNCE HAZIRLIKLARINI TAMAMLADILAR
Doğalgazın şehre gelmesinden hemen sonra evlerine petek bağlatıp sobalarını kaldıran Gaziler Mahallesi sakinleri yaklaşık 10 yıldır yetkililer tarafından semtlerine doğalgazın bağlatılmasını bekliyorlar. Geçen süre zarfında doğalgazın bağlatılması için çalmadık kapı bırakmayan semt sakinlerinin doğalgaz mücadelesi 10 yıldır devam ediyor.
10 yıl boyunca hemen her gün doğalgazın bağlanması için yetkililerin kapısını çaldıklarını ifade eden Gaziler Mahallesi sakinlerinden Mustafa Çiftci, Ferit ilhan ve Kıyasettin Buluş,” tamam önümüzde ki günlerde gelip bağlayacağız diyorlar ancak onların önümüzdeki günü 10 yıldır bir türlü gelmedi. Çalmadık kapı gitmedik yetkili bırakmadık ancak yinede sonuç alamadık.En son 500 kişinin imzasının bulunduğu bir dilekçeyi belediyeye verdik.Ancak yine bir sonuç alamadık” şeklinde konuştular.
Tüm mahalle sakinlerinin tesisat için milyonlarca lira ödediğini ve tüm cihazlarını doğalgaza uyumlu hale getirdiklerini vurgulayan semt sakinleri, ”Niye doğalgaz getirmediklerine dair bizlere ayrıntılı bir açıklamada bulunmuyorlar. Ne yapacağımızı kime gideceğimizi şaşırdık.Evlerde kalorifer petekleri soba başında ısınmaya devam ediyoruz.Yetkililerin bizlere ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapmalarını istemiyoruz.Şehrin göbeğindeyiz ve doğalgaz nimetinden faydalanamıyoruz.Yetkililerin artık sesimizi duymasını istiyoruz” diye konuştular.



İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim