CHP Çeşme Kongresinden Sürpriz Çıkmadı CHP Çeşme Kongresinden Sürpriz Çıkmadı
Uçurtmalar Alaçatı semalarında boy gösterecek. Bu yıldan itibaren, “Fly Me Kite Fest” ismiyle gerçekleşmeye devam edecek olan 2. Alaçatı Uçurtma Festivali, 25- 26 Mayıs'ta Sörf Yolu-Azmak Mevkii’nde gerçekleşecek. Dünyaca ünlü yabancı uçurtmacıların birbirinden etkileyici, dev uçurtmaları festival alanında gökleri renklendirecek.
Ülkemizde uçurtma hobisinin gelişimine destek sağlayan Martı Uçurtma Kulübü üyelerinin tasarlayıp imal ettikleri çok farklı, dev, rengârenk uçurtmalar da FLY Me Kite Fest’te uçurtma severlere heyecan dolu anlar yaşatacak.
Rengarenk uçurtmaların, dünyaca ünlü uçurtmacıların yer alacağı festivalde, gün boyu yapılacak müzik yayını ve Ericsson Broadband’in canlı performansı ile, 7’den 70’e tüm uçurtma severler eğlenceye doyacak. Ayrıca, Alaçatalı kadınların hazırlayacağı lezzetli yiyecekler gün boyu festival alanında satışa sunulacak.
25-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Fly Me Alaçatı Uçurtma Festivali’nde, gökyüzü ile uçurtmaların muhteşem buluşmasını en güzel yansıtan fotoğrafın sahibine de özel yapım bir uçurtma hediye edilecek.



Editör: TE Bilişim