İzmir Genç Girişimciler Başkan Acar'dan Destek İstedi İzmir Genç Girişimciler Başkan Acar'dan Destek İstedi
ALBEM’ de eğitim alan 43 öğrenci fakülte ve meslek yüksekokullarına yerleşirken, 56 öğrenci de hayalini kurduğu lisede eğitim görmeye hak kazandı. Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “ALBEM’in başarısıyla gururluyuz. Bu eğitim döneminde başarı çıtamız daha da yükselecek” dedi. 
Aliağa Belediyesi ile TÜPRAŞ Aliağa Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde 2012-2013 eğitim öğretim döneminde hizmete giren ALBEM, etüt eğitimleriyle öğrencileri yeni okullarına hazırladı. Dershaneye gitme olanağı bulunmayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlayan ALBEM, daha ilk yılında önemli bir başarıya imza attı.
Aliağa’da ve Helvacı’daki eğitim merkezlerinde öğrencileri ücretsiz olarak lise ve üniversite sınavlarına hazırlayan ALBEM şimdi çok sayıda öğrencinin iyi bir lise ve üniversite hayalini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor. ALBEM’ de eğitim alan 43 öğrenci fakülte ve meslek yüksekokullarına yerleşirken, 56 öğrenci de hayalini kurduğu lisede eğitim görmeye hak kazandı.
SBS sınavından sonra YGS-LYS' de de aynı başarının yakalanması başta Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz olmak üzere ALBEM’ deki yönetici ve öğretmenleri de sevince boğdu. 2012-2013 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan ALBEM lise sınavlarında da önemli bir başarı yakaladı.
“ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM, YOLLARI AÇIK OLSUN”
Dar gelirli ailelere destek olmak amacıyla hizmet vermeye başlayan ALBEM ‘in pek çok öğrencinin gelecek hayallerinin gerçekleşmesine aracılık ettiğini ifade eden Başkan Oğuz, “Belediyemiz ve Halk Eğitim Merkezimiz işbirliğinde çocuklarımıza eğitim veren iyi bir kurumu kente kazandırdık. 2012-2013 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamladık. Eğitim de ilk yılımız olmasına rağmen iyi sonuçlar elde ettik. Bu başarıda emeği olan öğretmenlerimize ve Tüm ALBEM çalışanlarına teşekkür ediyorum, öğrencilerimizle de gurur duyuyorum. Yolları açık olsun ” dedi.


Editör: TE Bilişim