Kazalara Davetiye Çıkaran Çukurlar Kazalara Davetiye Çıkaran Çukurlar
 Yağmur altında gerçekleşen açılışta Urlalılara seslenen Başkan Aziz Kocaoğlu, 10 yıldır Urla’ya hizmet verdiğini, iflas eden su şebekesinin hepsini değiştirdiklerini, 2 arıtma yaptıklarını, kanalizasyon şebekesini değiştirdiklerini ve yaptıkları diğer yatırımlarla birlikte maliyetin 150 milyon TL’yi bulduğunu söyledi.

Urla Belediyesi’nin yaptığı birçok projeyi de desteklediklerinin altını çizen Kocaoğlu, “Biz Urla’yı ayrı bir anlam taşıdığı için, Yarımada’nın merkezi olduğu için, İzmir’in kalkınmasında kaldıraç olduğu için; Urla’yı kalkındırırsak Yarımada'yı kalkındıracağımıza inandığımız için özel tutuyoruz” dedi.


"BÖLEN OLMA, BİRLEŞTİREN OL"


Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu ile birlikte 5 yıl çalıştıklarını söyleyen Kocaoğlu, “Buradan Selçuk Başkan’a sesleniyorum. Araştırma yaptır, durumunu gör ama Urla’yı bölme. Buna hakkın yok. Zaten tanıyoruz, seviyoruz. Bir bölen olma, birleştiren ol” diye konuştu.

Başkan Kocaoğlu, iktidar partisi tarafından İzmir’i yeren konuşmaların olduğunu öne sürerek, “Bu memlekette bir 17 Aralık var. Bir de 2013 Haziran var. Birinde Gezi ruhu var. Diğerinde hükümetin lastiğinin patlaması var. Ömrüm kalırsa emekli olunca bu hükümetle yaşadığım olayları, Ankara’daki görüşmeleri kaleme alacağım. Bu hükümet 10 senedir İzmir’e iyi niyetli bakmadı. Bir numaralı şahidi benim” şeklinde konuştu.

Kocaoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “30 Mart’ta hedef sadece belediye başkanlığı değildir. Hedef ülkenin kurtuluşudur. Onun için sesleniyorum; bölmeyin. Bir oy bile bölmeyin ve birleşin. Birlikten kuvvet doğuyor.”
Editör: TE Bilişim