Bakan ŞAHİN şiir günü etkinliğine katıldı Bakan ŞAHİN şiir günü etkinliğine katıldı
Hendek ilçesinde 14’üncü Selman Dede Yağlı Güreş Şenliği'ni izleyen Bakan Şahin, ardından Hendek Belediyesi tarafından yapılan Şehitlik Anıtı’nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Bakan Şahin ve protokol mensuplarının yanı sıra şehit aileleri de katıldı.
Anıtın açılışta programında bir konuşma yapan Bakan Şahin, "Aziz şehitlerimizin her damla kanı bu topraklar üzerine düştükçe, buralar bizim için daha çok vatan oluyor.

Biz onları ölü kabul etmiyoruz, biz onları yaşayan şanslı mutlu varlıklar, Cenab-ı Allah’ın yaşayan kulları olarak görüyoruz, inanıyoruz, biliyoruz. Bu inancımız hep böyle kalbimizde yer alacak ve nesilden nesile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehadet anlayışımız ve şehitlerimize olan saygımız inancımız hep yaşayacaktır. Hendek Belediyemiz de bu anlayışın sonucudur ki şehrin, ilçenin en güzel mekanlarından birisi olan burada aziz şehitlerimize saygının ve sadakatin ifadesi olarak bu mekanı düzenlemiştir. Belediyemize, Belediye Başkanımıza bu duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Konuşmasının ardından Bakan Şahin, protokol mensupları ve şehit aileleriyle birlikte açılış kurdelesini kesip açılışı yaptı. Açılışın ardından Şehitlik Anıtı gezildi. Anıtta karanfil bırakan Bakan Şahin, Hendek Belediyesi'nin Kültür Evi'nin açılışını yaptıktan sonra Sakarya’dan ayrıldı.




Editör: TE Bilişim