Biz başladık. Sizi bekliyoruz. Biz başladık. Sizi bekliyoruz.
23 Ocak’ta İlçede yapılan Karaburun, Seferihisar ve Çeşme ilçelerinin de katıldığı atletizm yarışmalarında neredeyse tüm madalyaları toplayan okul sporcuları, 27 Şubat 2013 tarihinde de “Atletizmi Geliştirme Projesi“ kapsamında İzmir’de yapılan il seçmelerinde, kız sporcu Fatma Çisil Çiçek ve erkek sporculardan Efe Aksay 1500 metrede İzmir 3.'sü olarak, okulunu, Urla ve İzmir’i 19 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını elde etti. 
Sporcu öğrencilerle yakından ilgilenen Beden Eğitimi öğretmeni Nursel Yavuz, “Çocuklarımızın Ankara’dan da madalyalar ile döneceğini düşünüyorum. İlimizi, ilçemizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil edecelerine inancım tam” dedi.
Okul Müdürü Adnan Yüce de, “Öğrenciyi hayata hazırlarken, O’nu akademik olarak bilgilendirmenin yanı sıra, aynı zamanda kendini daha iyi ifade edebilen, özgüveni yüksek ve geleceğe umutla bakan öğrencileri hazırlayan tecrübeli ve fedakar öğretmenlerimizle, başarılı öğrencilerimizi kutluyorum. Okulumuzdaki her türlü başarı, hepimizindir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim