Yolcu otobüsünde can pazarı Yolcu otobüsünde can pazarı
 Belediye Başkanı Bulutlar, yaptığı yazılı mesajında, ”Gece yarısından sonra Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Günyazı Köyü'nün Irak sınırındaki üs bölgesine, üç koldan ağır silahlarla saldırdı hainler. 5 saat süren çatışmada 6 fidanımız ve 2 koruyucumuz şehit oldu, 14 askerimiz yaralandı. İlk haberin üzerinden çok geçmeden bu kez arkadaşlarının katillerinin, canilerin peşine düşen askerlerimiz mayın pususuna düştü. 2 fidanımız daha şehit oldu. İşte kelimelerin boğazda düğümlendiği ana bu anlardı. Terör ve yandaşları ne kadar alçak olduklarını bir kez daha gösterdi. Terörü ve destekçilerini şiddetle kınıyoruz. İdrak ettiğimiz mübarek Ramazan ayı içerisinde bu şer odaklarının yüce Rabbimizin Rahman sıfatı ile kahrolmalarını niyaz ediyoruz" dedi.
Saldırıda şehit olan güvenlik güçlerine rahmet ve yaralılara da acil şifalar dileyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Bu kahpe saldırı milletimizi yeniden büyük bir üzüntüye boğmuştur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilere ve yaralılara acil şifalar; diliyor şehit yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Mübarek Ramazan ayında, iftar ve sahur saatlerinde karakollara saldıracak kadar insanlıktan nasibini alamamış teröristleri, yandaşlarını ve destekçilerini bir kere daha şiddetle kınıyorum” dedi.
Bu arada Palandöken Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamanı da müzik ve eğlence programlarının da iptal edildiğini duyuruldu.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim