Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir'den Birlik Çağrısı Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir'den Birlik Çağrısı
Buca Belediyesi olarak Gençlik Haftası sebebiyle çeşitli etkinliklerle halkla buluşacaklarını belirten Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 19 Mayıs Akşamı Ev- ka semtindeki yeni Buca Stadı’nda sanatçı Haluk Levent’in konserinin izlenebileceğini söyledi.

Türkiye’yi işgal eden ülkelere karşı verilen bağımsızlık savaşının önemli bir adımının Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının olduğunu anımsatan Buca Belediyesi Başkanı Ercan Tatı, bir Dünya Lideri olan Mustafa Kemal’in ulusumuz tarafından unutturmak isteyenlere inat sahiplenildiğini söyledi.

Son günlerde ulusal günlerimizin kutlanmasına yönelik karşı hamle ve düşüncelerin varlığının dikkat çekici olduğunu da söyleyen Tatı, “Halkımdan böylesine bir atmosferde karşı devrimcilerin anlayışına bir karşı çıkış göstermeleri konusunda duyarlılık bekliyorum. Bucamızın her caddesinin her sokağının Ay-yıldızlı bayrağımızla süslenmesini özellikle rica ediyorum” diye konuştu.

Buca Belediye Başkanı Tatı, bayrağı olmayanların Cuma gününden itibaren Buca Belediyesi’ne başvurabileceğini de açıkladı, “Yurttaşlarımız bayraklarını Halkla İlişkiler Birimimizden alabilir” dedi.



Editör: TE Bilişim