Karabağlar Belediyesi'nden Dolandırıcılık Uyarısı Karabağlar Belediyesi'nden Dolandırıcılık Uyarısı
Karabağlar’ın engelsiz ilçeye olma yolunda büyük mesafeler kat ettiğini belirten Kürüm, “Engellilere ve ailelerine yönelik yeni projelerimizi hayata geçirmek için 5 yıl daha istiyorum” dedi. 
Üçyol’daki Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri’nde, CHP Karabağlar İlçe Örgütü Engelli Komisyonu’nun düzenlediği organizasyona eşi Fatma Kürüm ile birlikte katılan Başkan Kürüm, engelliler ve aileleri ile sohbet etti. 5 yılda yaptıkları Karabağlar’ı engelsiz ilçe yapmak için çalıştıklarını anlatan Kürüm, “Çok önemli projelere imza attık. Yüzlerce engelli vatandaşımıza vücut ölçülerine uygun tekerlekli sandalye, yatak, beyaz baston gibi ihtiyaç malzemeleri dağıttık ve dağıtımlarımıza devam ediyoruz. Uzundere Rekreasyon Alanı’nda, dünyanın en büyük engelli parkını inşa ediyoruz. Hatay’da engelli parkımızı açtık. Engelli Danışma Merkezi ile binlerce engelli ve ailemize danışmanlık hizmeti sunduk, sorunlarının çözümüne yardımcı olduk. İşitme engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak bir çalışmaya imza attık. Türk Dil Kurumu ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan “Türk İşaret Dili Sözlüğü”nün basımını gerçekleştirip, ücretsiz dağıtımını yaparak işitme engelliler için çok önemli bir çalışmaya imza attık” dedi.
Kahvaltıda engellilerle sohbet eden ve müzik eşliğinde dans eden Kürüm ve eşi Fatma Kürüm’e, engelliler minik hatıralar verdi.

Editör: TE Bilişim