Bayraklı’nın muhtarları Başkan Sandal’ın yanında Bayraklı’nın muhtarları Başkan Sandal’ın yanında
Osmangazi Mahallesi’nin özellikle yağmur yağışlarının ardından yaşanan su taşkınları bölge halkının sıkıntısı haline gelmişti. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yaşanan sıkıntılar üzerine bölgeye giderek yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kısa süre içerisinde çizilen proje ile taşkın yaşanan bölgenin sıkıntısı bir başka bölgeye yaklaşık 500 metrelik yeni hat döşenerek aktarılıyor.

Başkan Hasan Karabağ’da çalışmaları bitmek üzere olan bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Sıkıntı yaşanır yaşanmaz haber aldıklarını ve müdahale ettiklerini kaydeden Karabağ, “Bölge halkının istekleri doğrultusunda proje geliştirdik.

Taşkın ve kokuya engel olacağız. Çalışmanın sona ermesiyle birlikte sıkıntının sona ermesini bekliyoruz. Ters bir durum olursa yeniden bir proje daha yapabiliriz. Ancak bu çalışmanın yeterli olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Karabağ çalışmaları incelediği bölgede vatandaşlarla sohbet etti. Çalışmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Taşkınlar yaşandıktan sonra belediyeye müraacat ettik. Ardından ekipler geldi.

Daha sonra da çalışmalar başladı. Başkanımız da sağolsun her gün gelerek kontrol etti.

Teşekkür ederiz” dediler.

Editör: TE Bilişim