Artık Köy Arazileri Satılmayacak Artık Köy Arazileri Satılmayacak
Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda Bergama ile Böblingen arasında oynan karşılamada 7-0’lık skorla galip gelen taraf Almanya’nın Böblingen takımı oldu. Günün ikinci karşılaşmasında İtalya’nın Alba takımı ile Hollanda’danSittardGeleen 0-0 berabere kalırken, günün diğer karşılaşmalarında İskoçya’dan Glenrothes, SittardGeleen’e 2-0 mağlup oldu. Bayanlarda günün son karşılaşmasında ise Alba, Böblingen’i 3-mağlup etti.

Oldukça çekişmeli geçen erkek futbol müsabakalarında ise Glenrothes ile SittardGleen arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-1’lik skorla SittardGeleen oldu. Böblingen ile Bergama Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada ise Bergama 3-1’lik skorla zorlu rakibini geçmeyi başardı.

Basketbol müsabakalarında ise bayanlarda Pontoise ile Böblingen arasında oynanan karşılaşmada Hollanda’nın SittardGleen takımı Glenrothes’i 41-22’lik skorla yendi. Bayanlarda Pontoiseile Böblingen arasında oynanan karşılaşmada ise 20-15’lik skorla gülen taraf Pontoise oldu. Günün diğer karşılaşmasında ise Bergama ile SittardGleen arasında oynanan karşılaşmada 21-11 liksorla galip gelen taraf SittardGleen oldu. Basketbol erkeklerde ise SittardGleen, Glenrothes’i 41-36’lık skorla mağlup ederken, Alba, Ponteise’yi 39-34’lük skorla mağlup etti.

Voleybol müsabakalarında ise Alba ile Böblingen arasında oynanan maçta iki sette de 25-1’lik skorlarla rakibin yenen Alba yarın Bergama ile şampiyonluk maçına çıkacak.

TEKVANDO ŞAMPİYONU BERGAMA

Zorlu geçen tekvando müsabakalarında Bergama rakiplerini teker teker eleyerek 29 puanla şampiyon oldu. 20 puanla Böblingen ikinci olurken, SittardGleen 19 puanla üçüncülüğü elde etti.

Yarın sona erecek 14. Kardeş Şehir Olimpiyatları’nda, Bergama, Olimpiyat bayrağını bir sonraki olimpiyatların evsahibi Almanya Böblingen'e devredecek.
Editör: TE Bilişim