Elindeki Tüfek Ateş Alınca Hayatını Kaybetti Elindeki Tüfek Ateş Alınca Hayatını Kaybetti
BERTO'dan yapılan açıklamada, Özel Soma Vefa Hastanesi'nden her türlü sağlık hizmeti alımında Bergama Ticaret odası üyelerinin ve bakmakla yükümlü oldukları birinci derece yakınlarının yapılan protokol gereği uygulanan indirimlerden yararlanabilecekleri belirtildi.

Protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen BERTO Başkanı Melih Kahraman, insan sağlığının önemine vurgu yaparak, “Oda olarak yaşadığımız bölgeyi muntazam hale getirmek istiyoruz. Amacımız üyelerimizin sadece ticari alanda gelişimlerine katkı sağlamak değil, aynı zamanda onlara sosyal olarak da destek olmaktır” dedi.

Başkan Kahraman “üyelerimize de böyle kaliteli bir hizmeti çok daha ucuza ulaştırabilmekten mutluluk duyuyoruz “diyerek hastane yönetimine ve çalışanlarına teşekkür etti. Özel Soma Vefa Hastanesi Genel Müdürü Hüseyin Türker ise, A sınıfı bir hastane olduklarını belirterek, “Hastaların kendilerini güvende hissetmeleri ve aldıkları sağlık hizmetinin ayrıcalığını yaşamaları için gerekli her şeyin düşünüldüğü; hizmet kalitesini ön planda tutan, kaliteli, istikrarlı, profesyonel ve gelişime daima açık yönetim kadrosu; ilgili ve bilgili personeli ve uzman hekim kadrosu ile hizmet veren bir hastaneyiz. Başlattığımız bu projenin bölgemizde ki tüm kurumlara da örnek olmasını temenni ediyoruz. Bergama Ticaret Odası ile yaptığımız protokolün hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim