Bu kapsamda düzenlenen Bornova Belediyesi birimler arası halı futbol turnuvası büyük ilgi gördü. Rakip müdürlükleri geride bırakarak şampiyon olan Harita Müdürlüğü takımına kupasını Bornova Belediyesi Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır verdi.  10 takımın katıldığı turnuvanın ikincisi güvenlik personeli, üçüncüsü ise Temizlik İşleri Müdürlüğü oldu.

Bornova Belediyesi’nin kendi personeli arasında düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası’nın final maçı dün yapıldı. Bornova Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası’nın birincisi Harita Müdürlüğü, ikincisi Güvenlik Personeli, üçüncüsü ise Temizlik İşleri Müdürlüğü oldu. Turnuva’da 18 gol atan Harun Aral gol kralı seçildi. Turnuvada birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara kupalarını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır verdi.

Turnuva’ya müdürlükler arasından oluşturulan 10 takım katıldı. 3 puan sistemine göre tabloların oluşturulduğu Turnuva’da başarılı olan takımlar çapraz eşleşerek yarı final mücadelesi yaptı. Yarı finalin ardından final maçı Bornova Belediyesi’nin Büyükpark içindeki halı saha tesislerinde yapıldı. Turnuvanın ödül töreninde Çamdibi Bandosu da renk kattı. Başkan Sındır ve belediye çalışanları Çamdibi bandosu tarafından çalınan birbirinden hareketli müzikler eşliğinde halay çekti. Halı Saha Futbol Turnuvası’nın final maçı, Harita Müdürlüğü ile güvenlik görevlileri arasında yapıldı. Maçın galibi, 8-4’lük skorla Harita Müdürlüğü’nün takımı oldu.

Bornova’da geri dönüşümde örnek proje Bornova’da geri dönüşümde örnek proje



Editör: TE Bilişim