Evde Patlama Oldu 6 Yaralı Evde Patlama Oldu 6 Yaralı
 Bir restoran sahibi ise, halatla bağladığı masaları köprü yaparak, çalışanlarını karşıya geçirebildi. 
Zonguldak’ta, gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kozlu ilçesine bağlı Değirmenağzı mevkiinde de, çakıllarla önü kapatılan deniz, taşarak dereye ulaştı. Derenin debisi yükselirken, derenin hemen karşısında bulunan restoranın çalışanları ise, bulundukları yerde mahsur kaldı. Köprünün ayakları sular altında kalınca, restoran çalışanları ise Karadeniz usulü bir fikirle olaya çare buldu. Önce köprü ve restoran arasında kalan yaklaşık iki metrelik alanı tahtayla dolduran restoran çalışanları, ilk deneyimlerinde başarılı olamadı.
İki buçuk yıldan bu yana restoranın işletmeciliğini yapan Yahya Ercan (60), yaşadıklarını ve Karadeniz usulü çözümünü şöyle anlattı:



“Müşterilerim vardı, tahta merdiven koyduk ama deniz aldı gitti. Şu anda restoranı kapatacağım mağdur oldum. Masaları koydum oraya, öyle köprü yapmaya çalıştık, iplerle bağladık. Deniz alırsa da alacak yapacak başka bir şey yok. Denizi doldurdular sağ olsunlar. Burada çakıl yoktu, çakıl yığınca derenin önünü kapattılar. İlk defa böyle bir şey oluyor. Denizlerimizi kirletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mekan sahibiyiz, yarın sabah buraya müşteri alıp alamayacağım da belli değil. Büyüklerimiz görsün buranın halini. Canım koyları kendi kendimize bitiriyoruz. İki buçuk yıldan bu yana böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. Masalar da giderse buraya geçme şansımız yok. Burası tek köprüydü."
Restoranı kapatan çalışanlar da, halatla bağlanan masaların üzerinden güçlükle karşıya geçebildi.

Editör: TE Bilişim