Çeşme'de Feci Kaza Çeşme'de Feci Kaza
Bu yıl 4. Kez düzenlenen Caz Festivali Çeşme’nin gözdesi marinaya taşınıyor. İlki 2011 senesinde Ekim ayında Alaçatı’da gerçekleştirilen ve 2012 yazında Alaçatı ile Bodrum’da aynı anda devam eden, Türk caz dünyasına yıllarca emek vermiş solist ve enstrümantalistlerin yer aldığı Jazz Rüzgarı bu yılda Çeşme Marina’da esmeye devam ediyor.

Festival boyunca ülkemizin yetiştirdiği en değerli caz sanatçıları bu yıl Çeşme Marina’da caz severler ile buluşmaya hazırlanıyor. 


Festivalin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan 15 Eylül Kıraathanesi sahibi ve Jazz Rüzgarı’nın organizatörü Buğra Özçetin her sene üzerine katarak geliştirdikleri festivale gelen tepkilerden çok memnun olduklarını belirterek “Caz müziğini seven insanlar konserlere yoğun ilgi gösteriyorlar.

Biz de her sene konserlerin mekanlarından festival programına kadar her konuda her sene yenilikler eklemeye çalışıyoruz.

Bu yıl da festivali Çeşme Marina’ya taşıyarak daha çok sanatsever ile buluşmayı hedefliyoruz. Caz müziğinin günümüzdeki eşsiz sesleri iki ay boyunca her hafta Çeşme Marina’da caz severlere unutulmaz konserler verecek ” dedi.

Editör: TE Bilişim