Çeşme Limanı'nda 21 Kilo Eroin Ele Geçirildi Çeşme Limanı'nda 21 Kilo Eroin Ele Geçirildi
Seçimlerde en yakın rakibi Ak Partili Mustafa Cenger’e 4 bin 762 oy farkı atarak, aldığı 13 bin 267 oy ile yüzde 56,88'lik bir başarı yakalayan Çeşme Belediye Başkanı seçilen CHP’li Muhittin Dalgıç ile belediye meclisine seçilen CHP’li meclis üyeleri törenle mazbatalarını aldılar.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Emine Erdoğan tarafından verilen mazbatalar törene katılanların alkışlarıyla sahiplerini buldu.

Mazbata törenine yurt dışında olması nedeniyle CHP’li asil Belediye Meclisi Üyesi Celil Altan ile Ak Parti’den seçilen hiçbir meclis üyesinin katılmaması ise, önümüzdeki 5 yıl boyunca Çeşme’yi yöneteceklerin toplu fotoğrafının eksik kalmasına neden oldu.

PARTİ ROZETİNİ ÇIKARDIK, ÇEŞMEYİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Çeşme'nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç törende yaptığı kısa konuşmada, Çeşme’ye yaraşır, nispeten sakin geçen bir seçim kampanyası yaşandığını söyledi.

Dalgıç, “Seçim kampanyasının ardından yine örnek bir seçim atmosferiyle vatandaşlarımız oylarını kullandı. Çeşmeliler tercihini CHP’den yana kullandı.

Toplam 15 meclis üyeliğinden 11 tanesi partimiz tarafından çıkarıldı. Öncelikle oy veren, vermeyen Çeşmelilere teşekkürlerimi iletiyorum.

Mazbatamın teslim edildiği şu andan itibaren parti rozetini yakamızdan çıkarıyoruz. Bu söylediğimin lafta kalmayacağını tüm Çeşmeliler iyi bilir.

Bundan sonra herkesin başkanıyım, kapımız tüm hemşehrilerimize açık olacaktır. Çeşme’yi hep birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim