Minik Tuana Havuzda Can Verdi Minik Tuana Havuzda Can Verdi
Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı (ÇEŞTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, "Ramazan ayının başlangıcı olan 20 Temmuz’a kadar otellerimiz, pansiyonlarımız ve butik otellerimizin birçoğu dolu. Bu yoğunluk nedeniyle esnafımızın yüzü gülüyor. İspanya, Yunanistan ve Mısır’ın fiyatları aşağıya çekmesine rağmen Antalya turist kaybederken, Çeşme'de turizm anlamında ciddi bir yoğunluk yaşıyor.

Bunun en önemli nedenlerinden bir tanesi de dünyada nadir görülebilen temiz denizi ve her zaman esen rüzgarı. İnsanlar nem yüzünden birçok bölgede bunalırken Çeşme’nin rüzgarını yaşayanlar tatillerini sıkıntı yaşamadan geçirebiliyorlar” dedi.

Ramazan ayında bir haftalık gerileme yaşanacağını da sözlerine ekleyen Öncel, ”Çeşme’de yerli turistle çalıştığımız için en fazla etkilenecek bir bölgedeyiz. Ancak buna karşı da önlemlerimizi aldık. Otellerimiz arz ve talebe göre fiyat indirimlerine gidebilecekler. Ramazan’ın bizi en fazla bir hafta etkileyeceğini düşünüyorum. Eylül ayında ise Çeşme’ye çok büyük bir talep var.

Çeşme’nin en güzel ayı olarak nitelendirdiğimiz Eylül’de birçok işletme açık olacak. Sezonu uzatma çabaları içerisinde olmaya devam edeceğiz.Ulusal anlamda yazılı ve görsel basın ile ortak çalışmalar gerçekleştirip çeşitli duyurularda bulunacağız” diye konuştu. ÇEŞTOB Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, Çeşme’nin Türkiye’de yayınlanan birçok gazete ve magazin dergilerinde yer aldığını ve almaya devam edeceğini vurguladı.

Çeşme haberleri


Editör: TE Bilişim