Dikili'de Kaçak Sigara Ele Geçirildi Dikili'de Kaçak Sigara Ele Geçirildi
CHP’den Dikili Belediye Başkan Adayı gösterilen Mustafa Tosun, miting yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışacaklarını söyleyerek sözlerine başlayan Tosun, şöyle konuştu: “Halkımızın ilk önce en önemli sorunu olan su sıkıntısını çözeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’nun desteği ile çalışmalar başladı. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilk işimiz bütün gücümüzle bu çalışmaları bitirmek olacak. Halkımızı, 7 gün 24 saat içilebilir ve kullanılabilir suya kavuşturacağız. Yine İzmir Büyükşehir Belediyemiz tarafından tarla yollarımız yapılıyor. Dikili – Çandarlı yolundaki çiçek serasının orada çalışmalar başladı. Dikili Belediyesi’nde de elimizde ne varsa kepçemizle, traktörümüzle, çalışanlarımızla destek verip herkesin ulaşımını kolaylaştıracağız. Dikili’de girmediğimiz mahalle, tarla, köy ve bahçe kalmayacak. Orman yollarına kadar her yere el atacağız ve modern bir şehir kuracağız.”

“DİKİLİ’Yİ HALKIMIZLA EL ELE YÖNETECEĞİZ”
Dikili’yi halkın katılımı ile yöneteceklerini belirten Başkan Adayı Tosun, belediyenin her hizmetinde vatandaşların imzası olacağını söyledi. Tosun konuşmasına şöyle devam etti: “Biz yapabileceklerimizin arkasında olacağız. Sizlere veremeyeceğimiz hiçbir hizmeti vaat etmiyoruz. Biz, halkımızla birlikte kimseyi ötekileştirmeden hizmet üreteceğiz. Dikili, turizm kenti. Kış turizmini canlandırmak için termal turizmi geliştireceğiz. Esnafımız kışın da rahat edecek. Festivallerimizi de uzatacağız. Yıl boyunca Dikili’de etkinlikler düzenleyeceğiz. Geleneksel festivalimizin 2 gününü Roman Mahallesi’ne ayırarak o bölgenin de kültürünü tanıtacağız. Oradaki düğün salonu yetersiz. Roman vatandaşlarımız için oradaki virane düğün salonu yerine üstü açılır kapanır modern bir salon yapacağız.”

“DİKİLİ’YE YERİNDEN HİZMET VERECEĞİZ”
Dikili’ye modern belediye hizmet binası yapacaklarını belirten Tosun, “Halkımıza en iyi hizmeti verebileceğimiz bir alanı belirleyerek oraya bir hizmet binası yapacağız. Belediyemizde bir kırmızı masamız olacak. Şikayetlerinizi, önerilerinizi buradan takip edip çözüme ulaştıracağız. Hepimizin bildiği gibi Çandarlı Belediyesi de kapanıyor. Oradaki fen ve emlak birimleri Dikili’ye gelecek ancak hizmet binası açık kalacak. Çandarlı’daki halkımıza oradan hizmet vereceğiz. Çandarlı’daki işçilerimizi de yasalar neyi gerektiriyorsa o çerçevede yine istihdam edeceğiz. Biz, Dikili’yi yerinden yönetim ve insan odaklı hizmet anlayışı ile yeniden inşa edeceğiz” dedi.

"BAŞKANLARIMIZIN ARKASINDAYIZ"
İzmir’deki bütün belediyelere destek olmak için seçim çalışmalarına katıldıklarını ifade eden Milletvekili Aksünger de şunları söyledi: “Biz, İzmir’de bütün belediye başkanlarımızın arkasındayız. Hepsine destek vermek için sabah akşam demeden koşturuyoruz. Yeri geliyor arabada uyuyoruz, uykusuz kalıyoruz ama her zaman onların arkasındayız. Başkan adaylarımız, yapamayacağı hiçbir sözü vermez. Hiçbir vaadi söylemez.

Dikili’deki Başkan Adayımız Mustafa Tosun gibi bütün başkan adaylarımız da kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit hizmet verecek. Biz, Türkiye’nin birleştirici gücüyüz. Biz, kimseyi ayırmadan herkesi kucaklayan bir anlayışı temsil eden CHP’nin çocuklarıyız. Başkan adayımız Mustafa Tosun’un da aynı belediyecilik anlayışı ile çalışacağına ve Dikili’nin çehresini değiştireceğine inanıyor ve başarılar diliyorum.” Tosun, mitingin ardından mitinge katılan vatandaşlar ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Meşalelerin yakıldığı ve tezahüratların atıldığı miting kalabalığın yoğun alkışları ile son buldu.
Editör: TE Bilişim