Türk Bayrağı Urla’dan dalgalandı Türk Bayrağı Urla’dan dalgalandı
Urla Meydan AVM’de bulunan CHP Urla Merkez Seçim Bürosu’na gelen İnce’yi büyük bir kalabalık coşkuyla karşıladı. 

Seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa seslenen İnce konuşmasına “18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle “Çanakkale’de, Galiçya’da, Kore’de, Kıbrıs’ta, Dumlupınar’da, Sakarya’da, Gabar’da, Cudi’de hayatlarını bizler için, bayrağımız için veren bütün şehitlerimize minnet ve rahmetle anıyorum” diye başladı.

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce Urla'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Başbakan Erdoğan'ın meydanlarda yaptığı Rabia işaretini hatırlatan İnce, "Sen 6 aydır millete 4 parmağını gösteriyorsun, İzmir’de sana bir parmak göstermişler çok mu?” dedi.
Başbakan Erdoğan'ı İzmir mitingi üzerinden eleştiren İnce, "Pazar günü İzmir'e gelmiş, "Akdeniz'in incisi İzmir nasılsın" demiş.

Coğrafya bilgisi de bu kadar işte. Bakan çıkmış kürsüye "İzmir'e hoşgeldiniz" demiş. Demek ki dışarıdan taşıma var. Hatta o mitinge gidenlerin hepsi "Kordon nerede" diye soruyormuş. Çıkmış meydana anlatıyor şimdi, "Ey Cehape ey Cehape" diyor. 60 yaşına geldi hala CHP demesini öğrenemedi.

Ben bir öğretmen olarak Türkçe'den ona sıfır veriyorum. Beden eğitim zaten sıfır, futbolcuyum diyor ama beygire binmesini bilmiyor." diye konuştu.

“Sibel Uyar, Urla’ya uyar” diyerek belediye başkan adayına destek veren İnce, “Bu CHP Kemal Kılıçdaroğlu'nun tapulu malı değil, Muharrem İnce’nin tapulu malı değil, Sibel Uyar'ın tapulu malı değil.

Bu CHP, 76 milyona Atatürk'ün emaneti. Sadece CHP üyeleriyle bu uzun adamı yenemiyoruz. Sadece CHP üyeleriyle olmuyor bu iş. O zaman başka partilere oy veripte oyları ziyan etmeden gelin diyorum şu Atatürk’ün partisinde emanet oylarla bunları bi gönderelim” diyerek Urlalılardan destek istedi.

Muharrem İnce, son olarak meydanda toplanan kalabalığa, 'Eski partini bırak da gel, okunmuş mektuplarını yak da gel. Türkiye ne halde bak da gel. Altı oku yakana tak da gel. Ampulü patlat da gel. Bir çivi bir nalı kurtarır, bir nal bir atı kurtarır, bir at bir yiğidi kurtarır, bir yiğit memleketi kurtarır' sözlerini tekrar ettirdikten sonra “Belediye başkan adayımız Sibel Uyar’ı size, sizi de Allah’a emanet ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim