Bornova Belediyesi Arıcılık Eğitimleri Başladı Bornova Belediyesi Arıcılık Eğitimleri Başladı

Yıl boyunca düzenlenen ücretsiz etkinlik ve kurslarla vatandaşların sosyal hayatını zenginleştiren Bornova Belediyesi, bu yaz çocuk, genç ve yetişkinlerden oluşan 5 bine yakın kişiye hobi, beceri ve spor eğitimi imkanı sunacak. Yüzme kursları Bornova Belediyesi’nin geçen yıl hizmete açtığı Işıkkent Spor Tesisleri’nde yarı olimpik açık ve kapalı havuzlarda verilecek  

Bornova Belediyesi’nin, yaz dönemine özel hobi, spor ve yüzme kurs kayıtları başladı. Vatandaşların daha yayın ve daha kolay yararlanabilmesi için kurslar, her semte yayıldı. Hobi ve beceri edindirme kurslarında 11 Haziran’da kayıtları başlayan kurslar 25 Haziran’a kadar sürecek.

Eğitimler, Engelliler Merkezi, Mevlana Toplum Bilim Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi, Altındağ Şubesi, Çamdibi Güvercinlik Çok Amaçlı Salonu ve Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri’nde verilecek. Üç ay boyunca satranç, resim, bale, halk oyunları, latin dansları, seramik, fotoğrafçılık, çocuk korosu, gitar, bağlama, piyano, keman, Türk Sanat Müziği dallarında ücretsiz verilen hobi ve beceri edindirme kurslarından 2 binden fazla yurttaş faydalanabilecek. İsteyenler kayıtlarını kursların verildiği merkezlerden de yapabilcek. Eğitimler ise 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

Bornova’da çocuklar yazın da spor yapacak

Bornova Belediyesi’nin öğrencilere yönelik yaz dönemi spor okullarının kayıtları da 8 Haziran’da başladı ve 25 Haziran’a kadar devam edecek. Yüzme, futbol, basketbol, voleybol, tekvando, jimnastik ve hentbol dallarında yaklaşık 3 bin öğrenciye spor eğitimi imkanı sunulacak1. Yüzme kursları Bornova Belediyesi’nin geçen yıl hizmete açtığı içinde yarı olimpik açık ve kapalı havuzların bulunduğu Işıkkent Spor Tesisleri’nde verilecek.   

Spor kurslarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Bornova Şehir Stadyumu altında bulunan spor malzemesi satış reyonunda başvuru yapabilecek. Öğrenciler yaz spor okuluna 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Bornova Belediyesi futbol, basketbol, voleybol, tekvando, jimnastik ve hentbol dallarında 5-15 yaş arası öğrencilere yaz spor okulu hizmeti sunacak, 3 bin öğrenci bu yaz spor yapma imkanı tanıyacak.

Yüzme kursları için kayıtlar ise Işıkkent Spor Tesisleri’nde yapılacak. Yüzme kursları da 18 Haziran’da başlayacak. Bornova Belediyesi Işıkkent Spor Tesisleri’nde alanlarında pek çok ödül ve şampiyonluk alan eğitmenlerin vereceği yüzme kurslarına yaz ayı boyunca 500 kişi katılarak eğitim alabilecek.

Bornova Belediyesi haberleri



Editör: TE Bilişim