DSP'li Altıparmak "suyu biz getirdik diyerek, yalan söylüyorlar" DSP'li Altıparmak "suyu biz getirdik diyerek, yalan söylüyorlar"
AK Parti Dikili eski ilçe başkanı işadamı Akif Güveli, partilileri kahvaltılı toplantıda bir araya getirdi. Güvenli’nin ev sahipliği yaptığı kahvaltıya Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, Ak Parti Dikili İlçe Başkanı Önder Akşengür, yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda konuşan eski başkan Akif Güvenli, yerel seçimlerde kendisinin İl Genel Meclisi adayı, İlçe Başkanı Aşengür’ün de belediye başkan adayı olması yüzünden aralarında yaşanan kırgınlığı sona erdirdiklerini açıkladı. Güvenli, “Bundan sonra Dikili halkına hizmet için birlik beraberlik içinde çalışacağız. Kahvaltılı toplantımıza katılan herkese teşekkür ederim” dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Önder Akşengür ise, "2014 yerel seçimleri yaklaşıyor. İlçe teşkilatı olarak seçimlerde başarılı olabilmek için hazırlıklarımıza şimdiden başladık" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim