Karşıyaka'da ilk yardım kursları aralıksız devam ediyor Karşıyaka'da ilk yardım kursları aralıksız devam ediyor
Kent Restoran’da bir araya gelen meclis üyeleri kah eğlendi, kah duygulandı. Başkan Durak’tan teşekkür plaketi alan meclis üyelerinin ortak dileği ise, “Umarız hizmetlerimiz unutulmaz” oldu.

2009-2014 döneminde birlikte görev yaptığı meclis üyelerine teşekkür yemeği düzenleyen Durak, “34 meclis üyesi arkadaşım ile başarılı bir çalışma dönemi geçirdik. Partimizin oylarını artan ivme ile yukarı çıkardık.

Göreve ilk geldiğimde yüzde 49 oy almıştım. 2009 yılında ise yüzde 65 oranında oy aldım. Son anketlerde de Karşıyaka’da CHP’nin oy oranı yüzde 80’lere ulaştığını gösteriyordu. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımla uyum içinde olduk.

Adliye koridorlarına taşınmadık. Örnek bir mücadele gösterdik. Yeni gelecek arkadaşlarımın da aynı başarıyı göstermesini diliyorum” dedi.

Karşıyaka belediye meclis üyeleri de yaptıkları konuşmalarda Başkan Durak’ın her zaman birleştirici olduğunu belirterek, “Güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Başkanımız bizlere her zaman sahip çıktı, destek oldu, ayrım yapmadı.

Bizden sonraki arkadaşların da, bizlerin hizmetlerini unutmamalarını ve devam ettirmelerini dileriz” diyerek, duygularını dile getirdi.

CHP Karşıyaka İlçe eski Başkanları Ertam Özen ve Adnan Alabay’ın da katıldığı yemek birlikte söylenen şarkılarla sona erdi.
Editör: TE Bilişim