Üretici ve tüketici Karşıyaka’da ‘aracısız’ buluşmaya devam ediyor Üretici ve tüketici Karşıyaka’da ‘aracısız’ buluşmaya devam ediyor
 Kulüp Başkanı Fatih Diniz ile bir araya gelen Akpınar, belediye ve kulübün işbirliği içinde hareket etmesi gerektiğini söyledi. Karşıyaka Spor Kulübü'nün, İzmir'i Süper Lig'de temsil etmesi için çaba harcayacaklarını söyleyen Akpınar "Belediye, Karşıyaka sevdalısı iş adamları ve kulübe gönül veren Karşıyakalılar ile ortak bir sinerji yaratacağız.


Kalıcı gelir sağlayacak projelerle Kulübü ayağa kaldıracağız. Karşıyakalılığımı kimse tartışamaz" dedi. 

CHP adayı Akpınar'ı kulüp binası önünde çiçekle karşılayan Başkan Fatih Diniz, kulüp üyelik kartını da Akpınar'a hediye etti. Ziyarette CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege ve kulüp yöneticileri de yer aldı.

KALICI GELİR SAĞLAMALIYIZ

Karşıyaka Spor Kulübü'nün eksiklerinin tamamlanması için ortak akılla proje üreteceklerini söyleyen Akpınar "Yerel yönetimlerin görevi kentle bu kadar bütünleşmiş spor kulüplerinin daha iyi şartlarda spor yapmalarını sağlamaktır. Karşıyaka bir spor kentidir.

Karşıyakamız çok şanslı çünkü 100 yılı devirmiş bir kulübü var. Bu işe gönül verenleri tek çatı altında toplayıp, iyi bir sinerji yaratmak gerektiğini düşünüyorum. Sporun içinden gelen biri olarak bunu kendime bir görev olarak görüyorum. Karşıyaka bunu hak ediyor.

Efsane bir kulübün, Süper Lig'de İzmir'i temsil etmemesi üzüntü vericidir. Kulübe kalıcı gelir getirici işlerin yapılması önceliğimiz olacaktır. Altyapıya vereceğimiz önemle, Karşıyakalılık ruhunu güçlendirebiliriz. Türkiye'nin hiçbir ilinde böyle bir ruh yok.Herkesin çok imrenerek baktığı ve örnek aldığı kulübümüzü destekleyeceğiz ve şahlandıracağız. Karşıyakalılar, iş adamları ve Karşıyaka Spor Kulübü sevdalılarına sesleniyorum: El ele verelim ve güçlü olalım kulübümüzü hak ettiği yere ulaştıralım" dedi.

KARŞIYAKA'DAN VAZGEÇMEDİM

Aday belirleme sürecinde, adının ilk olarak Konak için anıldığını hatırlatan Akpınar "Partimizin yönetim kademeleri beni önce Konak'tan aday gösterdi. Ertesi gün Genel Başkanım Karşıyaka'da bu işi en iyi yapacağıma inandığını söyledi ve bana bu görevi verdi.

Konak'tan aday adayı olmama ve aday gösterilmeme rağmen, orada da onlarca kulübümüz varken, Karşıyaka Spor Kulübü üyeliğinden istifa etmedim. Karşıyakalılığımı da Cumhuriyet Halk Partililiğimi de kimseye tartıştırmam. Siyasetçi gittiği ortama göre şekil değiştirir ama ben Konak aday adayıyken bile başka kulübün üyesi olmadım" diye konuştu.

DOĞRU ORGANİZASYON ŞART

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz ise amatör kulüpleri ile işbirliği sağlanması gerektiğini ve tesislerin modernize edilmesi gerektiğini söyledi. Kulübe kalıcı gelir sağlayacak projelerin üretilmesini isteyen Diniz "Doğru zamanda, doğru yerde, doğru organizasyonlarla kulübümüzü hak ettiğimiz yere taşıyabiliriz" dedi.
Editör: TE Bilişim