FOÇA ' nın mahalle afet gönüllüleri halkı depreme karşı hazırlıyor FOÇA ' nın mahalle afet gönüllüleri halkı depreme karşı hazırlıyor
Foça Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeyle sanat galerisine dönüştürülen Beşkapılar kalesinde 2012 yaz sezonu sergisi törenle açıldı. Törene CHPli Foça Belediye Meclis Üyesi Ayla Aksoy, Foça Belediyesi Resim Kursu Eğitmeni Ayşe İnceoğlu ile amatör ve profesyonel sanatçılar ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Törende konuşan Foça Belediye Meclis Üyesi Ayla Aksoy, Beşkapılar Kalesi’nin sanat galerisine dönüştürülmesindeki çalışmalarından dolayı, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a teşekkür etti.Açılış konuşmasının ardından sergi gezildi. Büyük bir hayranlıkla sergiyi gezen sanatseverler, tablolar karşısında hayranlıklarını gizleyemedi.

Akrilik, yağlı boya, baskı gibi çeşitli tekniklerle yapılan tabloların yer aldığı Beşkapılar kalesinde açılan sergide onlarca ressamın imzasını taşıyan yüzlerce eser, 10’ar gün sürelerle dönüşümlü olarak beğeniye sunulacak.Sergi 20 Eylül 2012 tarihine kadar her gün 17.00 – 24.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Foça Haberleri




Editör: TE Bilişim